Välkommen som medlem

Hej och varmt välkommen som medlem hos oss på CrossFit Motala!

Jättekul att du vill träna hos oss!

Här följer lite information som är bra för dig som ny.
När du kommer ner behöver du fylla i en medlemsanmälan och lämna till oss, den finns i en pärm med röd rygg på väggen mot butiken, säg till en coach så får du hjälp med det. För att kunna boka dig på pass behöver du ett konto på www.boxpeak.com:

  • Skaffa konto.
  • Invänta verifikation från boxpeak (brukar gå fort).
  • Du ska komma in automatiskt i boxpeak, gör du inte det får du ansöka till CrossFit Motala.
  • Invänta godkännande (logga gärna in i boxpeak och titta efter ett tag, vi hinner tyvärr inte mejla och meddela när du är godkänd).
  • Klart att boka pass.

Du kan ha tre aktiva bokningar. När du tränat ett pass kan du boka ett nytt. Behöver du avboka dig, gör det så fort du vet och senast 90 minuter innan start för att slippa sen avbokning. Vid tre sena avbokningar åläggs en spärr för bokning i 14 dagar. Du kan synka boxpeak och Facebook men ha samma e – post för att undvika strul.

Har du svårt att hinna träna pass?
Med en tagg har du tillgång till lokalen för egen träning varje dag klockan 06 – 21. När du hämtar ut taggen betalar du en deposition på 100 kronor. Depositionen får du tillbaka när taggen återlämnas. Skulle du förlora taggen får du ingen återbetalning och behöver lösa ut en ny. Säg till någon av oss coacher så hjälper vi dig.
På grund av Covid – 19 önskar vi att dusch och omklädning sker hemma för att minska trängsel och tänk på att stanna hemma vid symtom.

Nedan följer medlemsvillkor, gymmets ordningsregler och hur vi behandlar dina personuppgifter.

Medlemsvillkor

För att träna hos oss krävs ett medlemskap eller att du har anmält dig till några av våra övriga pass. Medlemskapet är personligt – skulle du vilja överlåta ditt medlemskap? Kontakta oss på info@crossfitmotala.com Medlemskapsavgift erläggs efter valt medlemskap. Bindningstiden är 12 månader för årskort. På kortare medlemskap är det ingen bindningstid. Uppsägningstiden är en månad oavsett medlemskap. Vid tecknande av årskort och betalning via autogiro gäller medgivandet tillsvidare dock kortast 12 månader från tecknandet. Uppsägning av ditt medlemskap sker personligen på plats eller via e – post.

Som medlem hos oss på CrossFit Motala gäller följande:

  • All träning sker på egen risk.
  • Inte använda dopingpreparat som är förbjudna enligt svensk lag.
  • Inte vara påverkad av alkohol eller droger i gymmets lokaler.
  • Inte bortföra något från gymmets lokaler.
  • Inte missakta eller förtala gymmet som förening eller dess medlemmar.
  • Alltid följa gymmets ordningsregler.
  • Hantera gymmets utrustning varsamt samt inte droppa vikter och stänger i onödan om det inte utgör fara för din egen säkerhet.
  • Plocka undan använd utrustning efter träning.
  • Inte släppa in icke medlemmar i gymmets lokaler.
  • Observera att pågående pass har företräde till utrustning och utrymme.

En medlem kan avstängas från träning under en period om ovanstående punkter bryts. Medlem kan uteslutas från CrossFit Motala vid olämpligt uppträdande såsom doping, stöld, hot eller våld mot medlemmar eller vid synlig påverkan av alkohol/droger. En uteslutning innebär att ditt medlemskap upphör att gälla med omedelbar verkan utan återbetalning.

Träning i CrossFit Motalas lokaler

Vi gillar ordning och reda, fräsch utrustning och städad lokal och uppmuntrar till följande:

  • För att passen ska flyta på så bra som möjligt och för att vi ska få ut så mycket vi bara kan av träningspasset är det viktigt att lyssna på coachen och gör som han/hon säger.
  • Vi värnar om vår utrustning för att den ska hålla. Hos oss gäller skivstångsetikett och en tom stång ska aldrig släppas i golvet utan läggas ner. Vi har 5, 15- och 20 – kilosstänger. 5 – kilosstängerna får maxlastas med 20 kilo.
  • Stänger borstas av med borste och torkas av med desinfektionsmedel efter pass. Rigg och övrig använd utrustning torkas också av.
  • Kontrollera din stång vid lyft för att undvika onödiga dumpningar. Vid tunga lyft och maxlyft är det ok att droppa men kontrollera din stång så långt du kan. Vid ett missat lyft går din säkerhet före – droppa stången.
  • Använd utrustning ställs tillbaka på sin rätta plats efter avslutat pass.
  • Tränar du själv ansvarar du för att plocka undan redskap, torka av uppskrivet pass på whiteboardtavla, se till att belysning släcks samt att fönster och dörrar är stängda när du lämnar lokalen!
  • Vissa kvällar förekommer det mycket folk i lokalen. För allas trevnad, för er säkerhet och för att undvika att någon kommer i vägen eller blir skadad, vill vi att ni väntar uppe på balkongen tills passet startar.
  • Använd rena inneskor.
  • Tänk på allergi – undvik stark parfym eller starka dofter.
  • Barn är välkomna men av säkerhetsskäl får inte barn vara nere på passytan eller leka i stretchrummet. Vi tillhandahåller balkongen på övervåningen. Prata med era barn så de vet vad som gäller när de följer med ner.
  • Vi gillar att ni fotograferar och taggar oss med #crossfitmotala på sociala medier men tänk på att personer på bild måste gett sitt samtycke till detta innan publicering och användning.
  • CrossFit Motala ansvarar inte för privata/personliga ägodelar och är inte ansvariga för förlust eller skada på medlemmars tillhörigheter. Förvaring sker på egen risk. Vi rekommenderar att du tar med privata ägodelar ner till passytan och förvarar i hyllan vid stretchrummet.
  • Sist men inte minst, gå gärna med i vår medlemsgrupp CrossFit Motala Medlemmar på Facebook. Där ser du veckans programmering, får information om vad som händer i boxen och kan hitta träningskompisar.

Behandling av personuppgifter vid medlemskap hos CrossFit Motala/MixGym Motala AB

Den 25 maj 2018 trädde den nya dataskyddsförordningen, GDPR i kraft och är utformad med individens integritet i fokus vilket vi värnar om för att du ska kunna känna dig trygg när du lämnar dina personuppgifter. I kommande text får du veta hur vi behandlar dina personuppgifter, vad vi använder dem till, vilka som får ta del av dem och under vilka förutsättningar samt hur du kan ta tillvara dina rättigheter.

Bakgrund

GDPR syftar till att du som individ skall ha större insyn i hur din information används och skillnaden mot dagens lagstiftning är att du som person får större kontroll över din information. Vi behöver dina personuppgifter när du tecknar medlemskap eller vid överenskommet avtal. Vi kan också behöva dina personuppgifter exempelvis vid kontakt eller om du vill ha ett skrivet kvitto för friskvårdsbidrag. Du har rätt att motsätta dig att vi använder personuppgifter för direktmarknadsföring.

Vilka personuppgifter behandlar vi?

Vi behandlar endast de personuppgifter vi behöver om dig som medlem såsom namn, adress, telefonnummer, personnummer, e – postadress, bankrelaterade uppgifter för din betalning samt uppgifter som du själv uppgett vid kontakt med oss för att kunna följa upp din förfrågan gällande medlemskap och avtal. Vi kan även komma att använda innehåll du själv publicerat på sociala medier samt i medlemsgruppen i reklam – och marknadsföringssyfte.

Hur får vi tillgång till dina personuppgifter?

För att bli medlem och lösa medlemskap har du hört av dig till oss via kontaktformulär på hemsidan, via e – post, via meddelande på Facebook eller kommit till oss personligen. Vid medlemskap ingår vi ett avtal och med medlemsanmälan samtycker du därmed till att vi behandlar dina personuppgifter vilket gör att du kommer finnas i vårt kundregister.

Behandlas dina personuppgifter på ett tryggt sätt?

Medlemsanmälan, autogiromedgivande och övriga intyg du lämnar till oss förvaras inlåst. MixGym Motala AB använder sig av bokföringsprogrammet Fortnox där administratör har tillgång. MixGym Motala AB är personuppgiftsansvarig och Fortnox är personuppgiftsbiträde. Fortnox vidtar tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att MixGym Motala AB som kund ska känna sig trygg med att insamlade personuppgifter behandlas säkert.

När lämnar vi ut dina personuppgifter?

Aldrig. MixGym Motala AB kommer inte sälja dina personuppgifter och vi lämnar inte ut dem till tredje part utan samtycke.

Hur länge behåller vi dina personuppgifter?

Vi sparar aldrig dina uppgifter längre än vi behöver dem. Fakturor måste enligt bokföringslagen sparas i sju år, därefter kan du som kund raderas. Du som kund kan däremot begära att få ditt personnummer raderat. Medlemsanmälan förstörs på ett säkert sätt efter avslutat medlemskap. Personuppgifter från kund samt insamlad e – post får användas i marknadsföringsändamål under ett års tid efter avslutat medlemskap om inget annat meddelas från kund. Mailkonversationer raderas löpande.

Ansvar

MixGym Motala AB är personuppgiftsansvarig vilket innebär att vi är ansvariga för hur dina personuppgifter behandlas och att dina rättigheter tas tillvara. Har du frågor om ditt medlemskap, personuppgifter, vill du uppdatera, ändra eller radera uppgifter eller har du andra frågor gällande medlemskap eller vår hantering av personuppgifter? Tveka inte att kontakta oss på info@crossfitmotala.com eller via telefon 070 – 378 55 99

Än en gång, kul att du är med oss!

Vi ses i boxen! 😊