ERBJUDANDEN

PT-PASS

PERSONLIG TRÄNING ANPASSAD FÖR DINA ÖNSKEMÅL OCH BEHOV

CrossFit Motala erbjuder personlig träning till dig som vill komma igång med din träning eller som vill utveckla någon specifik del i din träning. Individuellt, i par eller i en mindre grupp.


PRISLISTA (Medlem/Icke medlem) PT-timme 650 SEK/750 SEKPT 5 gånger 550/ 650 SEK per gångPT 10 gånger 500/600 SEK per gång PT Duo (2 pers)1100/1300 SEK (550/650 SEK/person) PT Smallgroup (4 pers)1800/2200 SEK (450/550 SEK/person) Kontakta oss för mer info och bokning!

BOOTCAMP

KICKSTARTA DIN TRÄNING

Är du nyfiken på CrossFit? Är du villig att ta nästa steg i din träning? Vår Bootcamp är till för dig som är nybörjare och behöver en kickstart eller för dig som behöver komma igång med din träning. Vi garanterar dig åtta tuffa och roliga veckor där vi kör två pass per vecka.


NÄSTA START - 27 JUNIAnmälan: se vår Facebook-sida och Instagram för mer information

LÄS MER

CROSSFIT TEENS

FÖR DIG MELLAN 13 OCH 16 ÅR

Crossfit Teens är träning med stor variation och är individanpassad.

Vi tränar allt från explosivitet, uthållighet, gymnastik, tyngdlyftning (olympiska lyft) och styrkelyft , hela tiden med fokus på att finna glädjen i att träna tillsammans.

CrossFit Teens fokuserar på korrekt teknik och ett sunt tankesätt runt träning i kurser med nytt upplägg varje gång.  Varje ungdom instrueras på sin egen nivå för att utmanas och utvecklas vid varje tillfälle.


Pris: 1399:- för 12 veckorAnmälan: se vår Facebook-sida och Instagram för mer information

MAMMATRÄNING

CrossFit Motalas mammaträning riktar sig till dig som vill komma igång med träningen på ett uppbyggande och skonsamt sätt. Allt för att du som nybliven mamma ska få en gedigen grundstyrka och stabilitet efter graviditeten.

Du kommer att träna tillsammans i en grupp med andra nyblivna mammor. Mammaträning passar bra under det första året, fram tills att ditt barn börjar krypa. Det är fritt fram att ta med sig barnet till träningen, vilket är det som är meningen. Har man fler barn så är dom välkomna att hänga på.


Pris: 1595:- för 2 pass/veckan 8 veckorAnmälan: se vår Facebook-sida och Instagram för mer information 8 st platser

FÖRETAGSTRÄNING

CrossFit Motala erbjuder företagsträning under ledning av våra erfarna coacher. Vi lär ut grunderna i funktionell träning med fokus på rätt teknik. Vårt främsta mål är att erbjuda träningsglädje. Att träna tillsammans är att ha roligt tillsammans. Ni får starkare och friskare medarbetare med ökad trivsel och känsla av gemenskap, bättre samarbete, bygger en starkare teamkänsla och blir en attraktivare arbetsplats som värnar om medarbetarnas hälsa.


Kontakta oss för offert eller paket samt för att diskutera upplägg som passar ditt företag.Maila oss på info@crossfitmotala.com

FÖRENINGSTRÄNING

Crossfit är en utmärkt kompletterande träningsform för de allra flesta sporterna eftersom styrka, kondition, koordination och vilja sätts på prov.

CrossFit Motala erbjuder träning för lag eller föreningar där vi anpassar träningen efter den specifika idrotten och era önskemål.


Kontakta oss för offert eller paket samt för att diskutera upplägg som passar er förening.Maila oss på info@crossfitmotala.com