CROSSFITMOTALA


Test

OM OSS

CROSSFITMOTALA


Test

OM OSS

BLI MEDLEM

CROSSFIT MOTALA - EN BOX FÖR ALLA

Rolig och effektiv träning som passar för alla! CrossFit Motala handlar om att träna och ha roligt. Rörelserna och övningarna varieras och intensiteten är oftast hög. Vi är skapade för att bära, släpa, dra, kasta, springa och så vidare och inom CrossFit baseras alla övningar på just detta. Om du tecknar ett medlemskap på CrossFit Motala så får du delta på alla pass som hålls i boxen. Du får dessutom en tagg som gör att du kan träna på egen hand från 06.00 – 21.00 alla dagar. Alla är välkomna, oavsett nuvarande form.

BLI MEDLEMOM OSS

SCHEMA

Måndagar


17:00   CrossFit 

18:00   CrossFit 

19:00   CrossFit Light

Tisdagar


17:00   CrossFit Light

18:00   CrossFit 

19:00   CrossFit

Onsdagar


17:00   CrossFit 

18:00   CrossFit 

19:00   CrossFit Light

Torsdagar


17:00   CrossFit Light

18:00   CrossFit 

19:00   CrossFit

Fredagar


16:30   CrossFit TEAM

Lördagar


10:00   CrossFit

Söndagar


16:30   CrossFit Light

17:30   CrossFit Light

BOKAPASS

crossfit motala

BOOTCAMP

KICKSTARTA DIN TRÄNING

Är du nyfiken på CrossFit? Är du villig att ta nästa steg i din träning? Vår Bootcamp är till för dig som är nybörjare och behöver en kickstart. Vi garanterar dig åtta tuffa veckor där vi kör två pass per vecka. Tester utförs vid start och avslut. Vid intresse finns vi där för hjälp med vägning, mätning och övrig coachning för att nå dina mål.


NÄSTA START - 14 MARS

LÄS MER

8 VECKOR

01.

Crossfit

Detta pass består ofta av två delar: Första delen av passet är oftast en styrke-/teknikdel som kan vara allt från olympiska lyft till gymnastik. Därefter avslutar man med dagens WOD.

02.

CrossFit Team

Vårt populäraste pass. Här kan vad som helst dyka upp, man vet aldrig vad som kan vänta. Prepare for the unknown. Körs alltid i lag där man arbetar tillsammans.


03.

Crossfit light

Detta pass liknar vårt vanliga CrossFit pass bortsett från att det inte är en styrke-/teknikdel i passet. Istället kör man en längre dagens WOD med mindre tekniskt svåra övningar.

04.

KIDS GROUP

Mer info kommer snart.

CROSSFIT MOTALA I SOCIALA MEDIER

FÖLJ OSS FÖR NYHETER / TÄVLINGAR / INSPIRATION